Desert
( 20 rețete )
Baci (specialitate italienească)
- Rupeți ciocolata în bucăți și topiți-o amestecată cu lapte în bain-marie sau în cuptorul cu microunde. Apoi, amestecați până l...
Vezi mai mult >Cafè Granita cu desert rafinat de trufe
- Pentru Granita se iau două felii dintr-o portocală și se taie pe jumătate. Apoi restul portocalelor se storc. Se bate smântâna pentru a obț...
Vezi mai mult >Calendar din turtă dulce
- Fierbeți zahărul în 380 ml de apă, apoi lăsați la răcit. - Topiți mierea. - Dizolvati amoniacul în 130 ml de apă (rece) și bateți ou...
Vezi mai mult >Căsuță din turtă dulce
- Fierbeț siropul de melasă neagră împreună cu 80 g de unt clarifiat; lasați la răcit 5 minute. Mixați amestecul împreună cu 250 g de făină d...
Vezi mai mult >Clătite cu fructe de pădure și cremă de va...
- Pregatiți vasul de mixare și telul. Spargeți ouăle în vas și adăugați jumătate din cantitatea de lapte. Treptat, adăugați făina, amestec&aci...
Vezi mai mult >Cremă de mere cu biscuiți cu migdale
Crema de mere: - Curățați și scoateți mijlocul merelor. Tăiați bucăți și puneți la foc în apă, vin și scorțișoară până se înmoaie....
Vezi mai mult >Găluște cu căpșune
- îndepărtați coaja de pe pâinea albă și fărămițați-o fin. - Puneți firmiturile în vasul de mixare împreună cu br&ac...
Vezi mai mult >Glazură din zahăr pentru modelare și decor...
- Bateți bine albușul cu zahărul pudră. - împărțiți în cantități mici și apoi colorați-le. - Adăugați în compoziție zahăr pudră sau z...
Vezi mai mult >Green Detox Smoothie
Este simplu: Se spală spanacul. Se curăță morcovii, mango,bananele și ghimbirul. Pune toate ingredientele, inclusiv miezul de nucă, apă și turmeric &icir...
Vezi mai mult >Înghețată cu aromă de lămâie
- Scoateți cuburile de gheață din congelator și lăsați-le pe o farfurie cel puțin 10 min. - Decojiti lămâia, având grijă să ...
Vezi mai mult >Mousse au Chocolat
- Tăiați ciocolata în bucăți mici. Dizolvați-o într-un bol de metal pus într-o cratiță cu apă în clocot, împreună...
Vezi mai mult >Omletă sufleu
- Separați albușul de gălbenuș. Bateți albușurile împreună cu zahărul până capătă consistență. - Apoi, adăugați gălbenușuri...
Vezi mai mult >