Image

Tort cu ricotta (desert tradițional italian)

Ingrediente

- 500 g ricotta

- 100 g zahăr

- 3 ouă

- 1 vârf de linguriță de sare

- zeamă de la jumătate de lămâie

- coajă rasă de la 2 lămâi

- 2-3 lingurițe cu vârf de făină de porumb (mălai)

Mod de preparare

- Amestecați ricotta cu zăharul și sarea în vasul de mixare, folosind telul, până când obțineți un amestec cremos.

- Adăugați zeama de lămâie, coaja de lămâie și ouăle, în timp ce aparatul funcționează.

- Apoi, adăugați făină de porumbșsi stafide sau fructe confiate, dacă doriți.

- Puneți amestecul de ricotta într-o tavă pentru tartă și coaceți în cuptor timp de 30 min. la 180°C.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MFQ36465, Mixer de mână, 450 W, Alb

Mixerul dvs. de mână ErgoMixx vă permite să lucrați ușor cu mâini libere.

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Tartă Tatin (desert tradițional franțuzesc...

- Curățați merele și îndepărtați mijlocul, apoi tăiați fiecare măr în șaisprezece părți. - Pentru caramel, puneți zahărul într-o cra...

Vezi mai mult >

Prăjitură cu morcov

- Pregătiți discul de răzuire și răzuiți fin alunele. - Curățați morcovii și tăiați-le capetele. - Stoarceți morcovii și amestecați sucul cu z...

Vezi mai mult >

Bienenstich (prăjitura înțepătura albinei)

- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind cârligul pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredient...

Vezi mai mult >

Brioșe Chelsea (desert tradițional din Mar...

- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredientelor...

Vezi mai mult >

Tort cu ricotta (desert tradițional italia...

- Amestecați ricotta cu zăharul și sarea în vasul de mixare, folosind telul, până când obțineți un amestec cremos. - Adăugați z...

Vezi mai mult >

Negresă cu ciocolată

- Preîncălziți cuptorul la 160°C cu funcția convecție de aer fierbinte. Ungetț ușor tava de copt și tapetați-o cu hârtie pentru copt...

Vezi mai mult >

Brioșe

- Aduceți laptele la punctul de fierbere și adăugați sare, zahăr și unt. Amestecați până când s-a topit untul, iar sarea și zahărul s-au...

Vezi mai mult >

Prăjitură cu brânză în stil suedez

- Amestecați toate ingredientele pentru blat în vasul de mixare, folosind spiralele pentru frământat. Când compoziția este omogenă, sco...

Vezi mai mult >