Image

Tort cu ricotta (desert tradițional italian)

Ingrediente

- 500 g ricotta

- 100 g zahăr

- 3 ouă

- 1 vârf de linguriță de sare

- zeamă de la jumătate de lămâie

- coajă rasă de la 2 lămâi

- 2-3 lingurițe cu vârf de făină de porumb (mălai)

Mod de preparare

- Amestecați ricotta cu zăharul și sarea în vasul de mixare, folosind telul, până când obțineți un amestec cremos.

- Adăugați zeama de lămâie, coaja de lămâie și ouăle, în timp ce aparatul funcționează.

- Apoi, adăugați făină de porumbșsi stafide sau fructe confiate, dacă doriți.

- Puneți amestecul de ricotta într-o tavă pentru tartă și coaceți în cuptor timp de 30 min. la 180°C.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MFQ36465, Mixer de mână, 450 W, Alb

Mixerul dvs. de mână ErgoMixx vă permite să lucrați ușor cu mâini libere.

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Aluat pentru panettone

- Puneți laptele, drojdia și jumătate din cantitatea de făină în vasul de mixare. Amestecați timp de 2-3 min. folosind spiralele pentru frăm&a...

Vezi mai mult >

Lipie turcească

- Puneți 200 g de făină în vasul de mixare (folosind telul). - Dizolvați drojdia și mierea în apă călduță, apoi adăugați î...

Vezi mai mult >

Tartă Tatin (desert tradițional franțuzesc...

- Curățați merele și îndepărtați mijlocul, apoi tăiați fiecare măr în șaisprezece părți. - Pentru caramel, puneți zahărul într-o cra...

Vezi mai mult >

Tort Caprese

- Mărunțiți fin migdalele lăsate în coajă și ciocolata în tocător, folosind discul reversibil pentru răzuire (partea de răzuire finaă....

Vezi mai mult >

Prăjitură cu morcov

- Pregătiți discul de răzuire și răzuiți fin alunele. - Curățați morcovii și tăiați-le capetele. - Stoarceți morcovii și amestecați sucul cu z...

Vezi mai mult >

Pâine țărănească din aluat dospit

- Puneți făină, sarea, condimentele pentru pâine, mierea și semințele de floarea soarelui în vasul de mixare și amestecați. Faceți o mică&nbs...

Vezi mai mult >

Guglhupf (cozonac tradițional german)

- Amestecați grăsimea și zahărul în vasul de mixare (folosind telul) până când amestecul devine pufos, apoi adăugați gălbenuș...

Vezi mai mult >

Brioșe de ciocolată cu fulgi de ciocolată

- Preîncălziți cuptorul la 200°C. - Pregătiți telul și bateți untul împreună cu zahărul pănă devine cremos, apoi adăugați ou...

Vezi mai mult >