Image

Sufleu cu dovlecel și feta

Ingrediente

- 1 dovlecel mare
- 150 g feta
- 150 ml smântână pentru frișca
- 50 g brânză de vaci
- 2 ouă
- sare și piper
- 200 g salam și șuncă de Parma, feliată subțire
- 2 linguri ulei de măsline
- năsturel

Image
Piper Roșu

Notă delicioasă, iute, de ex. în tartar de somon sau supe de pește.

Image
Piper de Sichuan

Nota proaspata, picanta. Pentru peste si carne, insa si in deserturi.

Image
Fleur de Sel

Cea mai buna sare de mare si in consecinta si cea mai scumpa. Se formeaza in zilele toride si fara vant la suprafata apei si se colecteaza manual.

Image
Ulei de masline

Din fructele maslinului, culoarea de la un verde puternic pana la un galben deschis. Pentru salate si bucataria mediteraneana.

Mod de preparare

- Preîncălziți cuptorul la 175°C. Întroduceți în robot discul pentru răzuire, cu partea groasă în sus și răzuiți dovlecelul, apoi puneți-l într-o sită și presărați cu sare. Lăsați-l deoparte aprox. 10 min., apoi scurgeți excesul de lichid.
- Amestecați brânza feta, smântâna pentru frișca, brânza de vaci și ouăle în blender. Adăugați dovlecelul răzuit și condimentați cu piper și, dacă este necesar, cu puțină sare (amestecul este deja sărat de la brânză).
- Puneți amestecul în patru vase termorezistente, unse. Așezați vasele în baie de apa (de ex., într-o tavă de friptură sau într-o tavă mare pentru sufleu) și coaceți în cuptor aprox. 40 min.
- Se servește cu nasturel, salam și șuncă.

Sfat: Feta poate fi înlocuită cu alt tip de brânză, de ex., de capră. Serviți sufleul cu o salata delicioasă și bucăți reci de specialități de cârnați.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MUM4655EU Robot de bucătărie, alb ProfiMixx

MUM4 - robotul de bucătărie câștigător al testului Stiftung Warentest - oferă calitatea excepțională Bosch și o gamă largă de accesorii...

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Supă Okroshka

Cartofii, ouăle, castraveții, ridichileșsi crenwurștii (sau carnea de pui) sunt tăiate cu tăietorul de cuburi. Smântâna și prazul se am...

Vezi mai mult >

Șuncă la cuptor (specialitate suedeză)

- Crestați ușor crusta bucății de șuncă, fără a ajunge la carne, apoi introduceți cuișoarele în tăieturi și legați carnea bine cu ață&nbs...

Vezi mai mult >

Friptură de vită la cuptor, cu piure de ca...

- Clătiți bine carnea cu un jet de apă rece, apoi eliminați apa cu ajutorul unui servet de bucătărie. Ungeți carnea pe toate părțile cu semințele de...

Vezi mai mult >

Sufleu cu dovlecel și feta

- Preîncălziți cuptorul la 175°C. Întroduceți în robot discul pentru răzuire, cu partea groasă în sus și răzuiți dovlece...

Vezi mai mult >

Pulpă de vițel în sos picant

- Clătiți puțin carnea cu apă rece și eliminați apa cu ajutorul unui șervețel. Cântăriți-o și condimentați-o cu sare și piper, apoi rumenitț-o...

Vezi mai mult >

Pappardelle cu somon

- Amestecați faina și oul în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat). - Aluatul pentru paste este gata atunci cand devine fă...

Vezi mai mult >

Legume gratinate (rădăcinoase) cu tocană p...

Taiați carnea în cuburi de aprox. 3 cm și rumeniți-o într-o tigaie. Apoi, puneți-o într-o cratiță, presărați cu faină și sare și a...

Vezi mai mult >

Piroșcă cu carne

- Pregătiți tocătorul de carne cu sită. Tăiați carnea în bucăți lungi și tocați-o de două ori. - Puneți drojdia și laptele călduț &ici...

Vezi mai mult >