Quiche Lorraine
Ingrediente
Pentru aluat:
- 125 g unt (la temperatura camerei)
- 125 g zahăr
- 1 ou
- sare
- 1 plic de zahăr vanilat
- 250 g făină
Pentru umplutură:
- 250 g șuncă (sau burtă afumată de porc)
- 100 g brânză Emmental
- 3 ouă
- 40 ml smântână sau lapte
- sare și piper
Mod de preparare
- Pregătiți de mixare (folosind telul) și amestecați toate ingredientele pentru aluat (dar nu le amestecați mult timp).
- Formați o bila din aluat și păstrați-o la frigider timp de cel puțin o oră.
- Întindeți aluatul într-o tavă pentru tarte și înțepați-l cu o furculiță de câteva ori, apoi coaceți în cuptor timp de 30 min.
la 180°C, dupa care umpleți forma cu felii de șuncă și brânză.
- Puneți ouale în blender împreună cu smântâna sau laptele, amestecați toate ingredientele și condimentați cu sare și piper. Puneți amestecul de ouă peste tarta quiche pe jumatate terminată.
- Coaceți în cuptor timp de 30-40 min.
Ajutorul perfect pentru rețetă

MUMS2VM00, Robot de bucatarie MUM Serie|2 900 W Black, Silver
Design compact pentru cel mai versatil robot de bucătărie.
Vezi mai mult >
MUM4655EU Robot de bucătărie, alb ProfiMixx
MUM4 - robotul de bucătărie câștigător al testului Stiftung Warentest - oferă calitatea excepțională Bosch și o gamă largă de accesorii...
Vezi mai mult >Rețete din aceeași categorie
Supă Okroshka
Cartofii, ouăle, castraveții, ridichileșsi crenwurștii (sau carnea de pui) sunt tăiate cu tăietorul de cuburi. Smântâna și prazul se am...
Vezi mai mult >Quiche Lorraine
- Pregătiți de mixare (folosind telul) și amestecați toate ingredientele pentru aluat (dar nu le amestecați mult timp). - Formați o bila din alua...
Vezi mai mult >Clătite din dovlecel și morcov
- Spălați dovleceii și curățați morcovii, apoi taiați-i folosind discul reversibil pentru răzuire. - Puneți legumele tăiate astfel în vasul de m...
Vezi mai mult >Pulpă de vițel în sos picant
- Clătiți puțin carnea cu apă rece și eliminați apa cu ajutorul unui șervețel. Cântăriți-o și condimentați-o cu sare și piper, apoi rumenitț-o...
Vezi mai mult >Sufleu cu dovlecel și feta
- Preîncălziți cuptorul la 175°C. Întroduceți în robot discul pentru răzuire, cu partea groasă în sus și răzuiți dovlece...
Vezi mai mult >Pappardelle cu somon
- Amestecați faina și oul în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat). - Aluatul pentru paste este gata atunci cand devine fă...
Vezi mai mult >Piroșcă cu carne
- Pregătiți tocătorul de carne cu sită. Tăiați carnea în bucăți lungi și tocați-o de două ori. - Puneți drojdia și laptele călduț &ici...
Vezi mai mult >Pulpă de miel în crusta de capere și hrean
- Clatiți puțin carnea cu apă rece. Eliminați apa cu ajutorul unui servețel de bucătărie și condimentați-o cu sare și piper. - Amestecați untul, pă...
Vezi mai mult >