Image

Pulpă de miel în crusta de capere și hrean

Ingrediente

- aprox. 1 kg de pulpă de miel fară os
- sare și piper
- 80 g unt moale
- 3 lingurițe de patrunjel tocat
- 70 g fulgi de ovaz
- 1 lingurița de capere tocate
- 1-2 lingurițe de hrean
- aprox. 100 ml supă de miel

Image
Piper Roșu

Notă delicioasă, iute, de ex. în tartar de somon sau supe de pește.

Image
Hasmatuchi (Patrunjel creț)

Gust: aroma de anason
Utilizare: peste, sosuri albe, preparate din oua, salata de castraveti, maioneza.

Image
Sare de Himalaya

Sarea de Himalaya, de culoare roz, este o sare gema care provine insa in cea mai mare parte din Pakistan sau din Polonia. O sare relativ scumpa, care poate fi gasita de ex. in magazinele cu produse organice.

Image
Sare Hawai

Sare de mare care capata o culoare neagra datorita carbunelui activ cu care este imbogatita.

Mod de preparare

- Clatiți puțin carnea cu apă rece. Eliminați apa cu ajutorul unui servețel de bucătărie și condimentați-o cu sare și piper.
- Amestecați untul, pătrunjelul, fulgii de ovaz, caperele și hreanul împreuna în vasul de mixare, apoi ungeți carnea cu acest amestec.
- Puneți supa de miel într-o tavă astfel încât să acoperiți baza tăvii. Puneți pulpa de miel în tavă și acoperiți cu un capac. Coaceți conform instrucțiunilor de utilizare ale cuptorului.

Rețete din aceeași categorie

Sufleu cu dovlecel și feta

- Preîncălziți cuptorul la 175°C. Întroduceți în robot discul pentru răzuire, cu partea groasă în sus și răzuiți dovlece...

Vezi mai mult >

Clătite din dovlecel și morcov

- Spălați dovleceii și curățați morcovii, apoi taiați-i folosind discul reversibil pentru răzuire. - Puneți legumele tăiate astfel în vasul de m...

Vezi mai mult >

Legume gratinate (rădăcinoase) cu tocană p...

Taiați carnea în cuburi de aprox. 3 cm și rumeniți-o într-o tigaie. Apoi, puneți-o într-o cratiță, presărați cu faină și sare și a...

Vezi mai mult >

Quiche Lorraine

- Pregătiți de mixare (folosind telul) și amestecați toate ingredientele pentru aluat (dar nu le amestecați mult timp). - Formați o bila din alua...

Vezi mai mult >

Cartofi gratinați Dauphinois

- Introduceți în robot discul reversibil de răzuire și radeți brânza. - Curățați și spălați cartofii, tăiați-i în două pe lungime...

Vezi mai mult >

Pulpă de miel în crusta de capere și hrean

- Clatiți puțin carnea cu apă rece. Eliminați apa cu ajutorul unui servețel de bucătărie și condimentați-o cu sare și piper. - Amestecați untul, pă...

Vezi mai mult >

Piroșcă cu carne

- Pregătiți tocătorul de carne cu sită. Tăiați carnea în bucăți lungi și tocați-o de două ori. - Puneți drojdia și laptele călduț &ici...

Vezi mai mult >

Biban de mare

- Eviscerați și spălați bibanul, apoi puneți pestele într-o tavă înaltă pentru cuptor și condimentați cu sare și piper. - Puneți p...

Vezi mai mult >