Image

Pesto roșu

Ingrediente

- 50 g roșii uscate în ulei
- 25 ml ulei de măsline
- 1 1/2 linguri semințe de pin
- 25 g parmezan bucată
- 15 g pastă de tomate
- 1 cățel de usturoi
- 1 lingură oțet balsamic
- piper negru proaspăt măcinat

Image
Ulei de masline

Din fructele maslinului, culoarea de la un verde puternic pana la un galben deschis. Pentru salate si bucataria mediteraneana.

Mod de preparare

Se scurg roșiile. Semințele de pin se prăjesc ușor în tigaie și se lasă la răcit. Parmezanul se taie în bucăți mici. Se curăță usturoiul. Se mixează bine toate ingredientele în minitocător.

Acest Pesto roșu este perfect ca dressing pentru o salată de paste, ideal pentru asezonarea unor legume tari ca sparanghel, precum și sub forma unui sos pentru pentru paste calde și risotto.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MMBH4P3W Alb / Gri inchis VitaBoost

Blenderul de înaltă performanță VitaBoost: cu peste 45.000 de rotații pe minut și trei programe pentru un stil de viață sănătos: smooth...

Vezi mai mult >
Image
MMBH6P6B Negru VitaBoost

Blenderul de înaltă performanță VitaBoost: cu peste 45.000 de rotații pe minut și 6 programe pentru un stil de viață sănătos.

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Smoothie de legume cu ardei gras

- Ardeiul gras se taie in jumatate, se scot semintele si pulpa alba din interior, apoi se taie in bucati mari. - In cazul rosiilor, se scoate miezul, du...

Vezi mai mult >

Mini quiche cu semințe de pin și roșii che...

- Încălziți cuptorul la 200°C. - Tăiați roșiile în jumătate și așezați-le una lângă cealaltă într-un vas termore...

Vezi mai mult >

Shake de capsuni si busuioc

- Spalati capsunile si indepartati coditele. De asemenea, spalati frunzele de busuioc si uscati-le foarte bine. - Adaugati capsunile impreuna cu busuioc...

Vezi mai mult >

Smoothie de castraveti, chefir si iaurt

- Pentru prepararea acestui smoothie, castravetele se spala, se sterge si se taie 4 felii subtiri longitudinale cu ajutorul feliatorului de legume. - Se...

Vezi mai mult >

Chifteluțe din năut (falafel)

- Lăsați năutul la înmuiat în apă peste noapte. - Scurgeți apa și fierbeți năutul în supa de legume până se în...

Vezi mai mult >

Blinii (clatite)

- Puneti ambele feluri de faina, laptele, galbenusurile, smantana, sarea si jumatate din unt in vasul de mixare, apoi presarati zaharul si faramitati dro...

Vezi mai mult >

Salată de crudități

- Puneți ouăle în blender, împreună cu muștarul, sarea, piperul, zeama de lămâie și zahărul și amestecați câteva secunde la o tre...

Vezi mai mult >

Legume reci la grătar

- Spălați legumele - Tăiați vânăta și cepele în două. Tăiați felii ardeiul roșu și pe cei verzi cu discul de feliat. Roșiile rămân...

Vezi mai mult >