Pappardelle cu somon
Ingrediente
Pentru paste:
- 130 g faină de grâu tip 405 sau mai fină
- 1 ou
Pentru sos:
- 1 ceapă mică
- somon proaspăt, aprox. 120 g de persoană
- 50 ml vin alb
- 200 g smântână
Mod de preparare
- Amestecați faina și oul în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat).
- Aluatul pentru paste este gata atunci cand devine fărâmicios.
- Treceți aluatul ușor printr-un aparat de facut paste pentru a-i da formă.
- Între timp, puneți la fiert 2 litri de apă cu sare și un pic de ulei.
- Când apa începe să fiarbă, adăugați pastele în apa cu sare.
- Dupa ce s-au fiert, clătiți pastele cu un jet de apă fierbinte sau rece.
- Mărunțiți ceapa cu ajutorul dispozitivului de mărunțire
- Sotați ceapa în unt, apoi adăugați somonul și amestecați.
- Adăugați vinul alb și fierbeși până când scade sosul, apoi adăugați smântâna.
- Când începe să fiarbă, înlăturați amestecul de pe foc.
- Amestecați pastele cu sosul și serviți fierbinte.
Rețete din aceeași categorie
Friptură de vită la cuptor, cu piure de ca...
- Clătiți bine carnea cu un jet de apă rece, apoi eliminați apa cu ajutorul unui servet de bucătărie. Ungeți carnea pe toate părțile cu semințele de...
Vezi mai mult >Pulpă de vițel în sos picant
- Clătiți puțin carnea cu apă rece și eliminați apa cu ajutorul unui șervețel. Cântăriți-o și condimentați-o cu sare și piper, apoi rumenitț-o...
Vezi mai mult >Pulpă de miel în crusta de capere și hrean
- Clatiți puțin carnea cu apă rece. Eliminați apa cu ajutorul unui servețel de bucătărie și condimentați-o cu sare și piper. - Amestecați untul, pă...
Vezi mai mult >Piroșcă cu carne
- Pregătiți tocătorul de carne cu sită. Tăiați carnea în bucăți lungi și tocați-o de două ori. - Puneți drojdia și laptele călduț &ici...
Vezi mai mult >Sufleu cu dovlecel și feta
- Preîncălziți cuptorul la 175°C. Întroduceți în robot discul pentru răzuire, cu partea groasă în sus și răzuiți dovlece...
Vezi mai mult >Cartofi gratinați Dauphinois
- Introduceți în robot discul reversibil de răzuire și radeți brânza. - Curățați și spălați cartofii, tăiați-i în două pe lungime...
Vezi mai mult >Quiche Lorraine
- Pregătiți de mixare (folosind telul) și amestecați toate ingredientele pentru aluat (dar nu le amestecați mult timp). - Formați o bila din alua...
Vezi mai mult >Biban de mare
- Eviscerați și spălați bibanul, apoi puneți pestele într-o tavă înaltă pentru cuptor și condimentați cu sare și piper. - Puneți p...
Vezi mai mult >