Image

Omletă sufleu

Ingrediente

- 4 ouă

- 100 g zahăr

- 20 g făină de porumb sau mălai

- 10 g zahăr pudră

Mod de preparare

- Separați albușul de gălbenuș. Bateți albușurile împreună cu zahărul până capătă consistență.

- Apoi, adăugați gălbenușurile și făina de porumb sau mălaiul cernut și amestecați compoziția câteva secunde la cea mai mică treapta de viteză.

- Puneți amestecul obținut într-un vas termorezistent, uns, și coaceți în cuptor timp de 30 min., la 160°C.

- Scoateți omleta din cuptor și presărați zahăr pudră. Se servește caldă.

Rețete din aceeași categorie

Baci (specialitate italienească)

- Rupeți ciocolata în bucăți și topiți-o amestecată cu lapte în bain-marie sau în cuptorul cu microunde. Apoi, amestecați până l...

Vezi mai mult >

Tiramisù

- Separați albușul de gălbenuș de la 10 ouă și bateți albușurile până ce capătă consistență. Apoi, puneți gălbenușurile î...

Vezi mai mult >

Carte de rețete SlowJuicer

Fructele si legumele sunt atat de sanatoase deoarece sunt pline de antioxidanti. Acestia sunt substante care reduc inflamatiile din organism si care ince...

Vezi mai mult >

Cafè Granita cu desert rafinat de trufe

- Pentru Granita se iau două felii dintr-o portocală și se taie pe jumătate. Apoi restul portocalelor se storc. Se bate smântâna pentru a obț...

Vezi mai mult >

Calendar din turtă dulce

- Fierbeți zahărul în 380 ml de apă, apoi lăsați la răcit. - Topiți mierea. - Dizolvati amoniacul în 130 ml de apă (rece) și bateți ou...

Vezi mai mult >

Prăjitură acadea cu aspect de confeti

Pentru amestecul de prăjitură: Preîncălzește cuptorul la 180°C. Unge și presară cu făină forma de copt. Pune margarina/untul într-un...

Vezi mai mult >

Mousse au Chocolat

- Tăiați ciocolata în bucăți mici. Dizolvați-o într-un bol de metal pus într-o cratiță cu apă în clocot, împreună...

Vezi mai mult >

Găluște cu căpșune

- îndepărtați coaja de pe pâinea albă și fărămițați-o fin. - Puneți firmiturile în vasul de mixare împreună cu br&ac...

Vezi mai mult >