Image

Omletă sufleu

Ingrediente

- 4 ouă

- 100 g zahăr

- 20 g făină de porumb sau mălai

- 10 g zahăr pudră

Mod de preparare

- Separați albușul de gălbenuș. Bateți albușurile împreună cu zahărul până capătă consistență.

- Apoi, adăugați gălbenușurile și făina de porumb sau mălaiul cernut și amestecați compoziția câteva secunde la cea mai mică treapta de viteză.

- Puneți amestecul obținut într-un vas termorezistent, uns, și coaceți în cuptor timp de 30 min., la 160°C.

- Scoateți omleta din cuptor și presărați zahăr pudră. Se servește caldă.

Rețete din aceeași categorie

Găluște cu căpșune

- îndepărtați coaja de pe pâinea albă și fărămițați-o fin. - Puneți firmiturile în vasul de mixare împreună cu br&ac...

Vezi mai mult >

Smoothie din fructe de pădure și mentă

- Se lasă amestecul de fructe de pădure la dezghețat, iar apoi se introduce în blender. - Se taie în sferturi fructele de kiwi decojite și m...

Vezi mai mult >

Baci (specialitate italienească)

- Rupeți ciocolata în bucăți și topiți-o amestecată cu lapte în bain-marie sau în cuptorul cu microunde. Apoi, amestecați până l...

Vezi mai mult >

Mousse au Chocolat

- Tăiați ciocolata în bucăți mici. Dizolvați-o într-un bol de metal pus într-o cratiță cu apă în clocot, împreună...

Vezi mai mult >

Sufleu de brânză de vaci

- Bateți gălbenușurile cu zahărul pudra până ce compoziția se deschide la culoare și devine cremoasă, apoi răsturnați-o într-un bol...

Vezi mai mult >

Clătite cu fructe de pădure și cremă de va...

- Pregatiți vasul de mixare și telul. Spargeți ouăle în vas și adăugați jumătate din cantitatea de lapte. Treptat, adăugați făina, amestec&aci...

Vezi mai mult >

Cafè Granita cu desert rafinat de trufe

- Pentru Granita se iau două felii dintr-o portocală și se taie pe jumătate. Apoi restul portocalelor se storc. Se bate smântâna pentru a obț...

Vezi mai mult >

Tiramisù

- Separați albușul de gălbenuș de la 10 ouă și bateți albușurile până ce capătă consistență. Apoi, puneți gălbenușurile î...

Vezi mai mult >