Image

Negresă cu ciocolată

Ingrediente

- 450 g zahăr tos

- 150 g făină simplă

- 65 g cacao

- ½ linguriță de praf de copt

- ½ linguriță sare

- 225 g unt topit

- ½ linguriță de esența de vanilie

- 4 ouă mari, bătute

- 125 g ciocolată neagră

- 125 g ciocolată albă

Image
Vanilie Bourbon
Locația ingredientului:

Madagascar

Clasica pentru dulciuri. Pentru rafinamentul preparatelor savuroase.

Mod de preparare

- Preîncălziți cuptorul la 160°C cu funcția convecție de aer fierbinte. Ungetț ușor tava de copt și tapetați-o cu hârtie pentru copt.

- În vasul de mixare, răzuiți mai intâi ciocolata neagră, apoi, separat, pe cea albă.

- Puneți zahărul în vasul de mixare și cerneți făina, cacaua, praful de copt și sarea peste el.
Amestecați toate ingredientele.

- Adaugați apoi untul topit și răcit puțin, vanilia și ouale și amestecați până se omogenizează ingredientele, utilizând telul. Apoi, încorporați ciocolata mărunțită.

- Turnați amestecul în tava de copt și coaceți în cuptor timp de 45-50 min., până devine solid. Suprafața prăjiturii trebuie sa aibă o crustă crocanta și maronie, iar interiorul trebuie să fie compact și lipicios.

- Lăsați prăjitura la răcit pe un grătar și apoi tăiați-o în cuburi.

Sfat: se recomandă folosirea unei tăvi de 30 x 20 cm.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MUM4655EU Robot de bucătărie, alb ProfiMixx

MUM4 - robotul de bucătărie câștigător al testului Stiftung Warentest - oferă calitatea excepțională Bosch și o gamă largă de accesorii...

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Biscuiți cu ciocolată

- Puneți toate ingredientele în vasul de mixare. (Untul trebuie scos din frigider cu cel puțin o oră înainte și tăiat în bucăți mi...

Vezi mai mult >

Negresă cu ciocolată

- Preîncălziți cuptorul la 160°C cu funcția convecție de aer fierbinte. Ungetț ușor tava de copt și tapetați-o cu hârtie pentru copt...

Vezi mai mult >

Prăjitură cu brânză în stil suedez

- Amestecați toate ingredientele pentru blat în vasul de mixare, folosind spiralele pentru frământat. Când compoziția este omogenă, sco...

Vezi mai mult >

Tartă Tatin (desert tradițional franțuzesc...

- Curățați merele și îndepărtați mijlocul, apoi tăiați fiecare măr în șaisprezece părți. - Pentru caramel, puneți zahărul într-o cra...

Vezi mai mult >

Prăjitură cu morcov

- Pregătiți discul de răzuire și răzuiți fin alunele. - Curățați morcovii și tăiați-le capetele. - Stoarceți morcovii și amestecați sucul cu z...

Vezi mai mult >

Lipie turcească

- Puneți 200 g de făină în vasul de mixare (folosind telul). - Dizolvați drojdia și mierea în apă călduță, apoi adăugați î...

Vezi mai mult >

Bienenstich (prăjitura înțepătura albinei)

- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind cârligul pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredient...

Vezi mai mult >

Brioșe

- Aduceți laptele la punctul de fierbere și adăugați sare, zahăr și unt. Amestecați până când s-a topit untul, iar sarea și zahărul s-au...

Vezi mai mult >