Image

Gogoși tiroleze

Ingrediente

- 70 g unt

- 600 g făină

- 150 g zahăr

- 60 g drojdie de bere

- 2 ouă

- 4 gălbenușuri

- sare

- 2 lingurițe de rom

- 200 ml lapte călduț

- gem sau cremă pentru umplutură

- coajă rasă de la o lămâie

Mod de preparare

- Puneți laptele călduț în vasul de mixare împreună cu 100 g de făină și drojdia. Amestecați folosind cârligul pentru frământat, apoi acoperiți și lăsați la crescut timp de 20 min.

- Adăugați restul de ingrediente în aluat și frământați. Apoi, lăsați aluatul la crescut timp de încă 30 min.

- Bila de aluat trebuie sa fie moale si elastică. întindeți o foaie cu o grosime de 1 cm din aluatul obținut, iar cu ajutorul unui pahar, decupați cât mai multe bucăți rotunde și lăsați-le la crescut timp de 1 oră.

- Prăjiți gogoșile în ulei. După ce s-au răcit, ele pot fi umplute cu cremă sau gem. Introduceți umplutura cu o seringă specială.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MUM54251 Robot de bucătărie MUM5 Culoare carcasă alb

MUM5 - un robot de bucătărie puternic şi premiat pentru design - multifuncţional, uşor de utilizat, totul la calitatea excepţională Bos...

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Tartă Tatin (desert tradițional franțuzesc...

- Curățați merele și îndepărtați mijlocul, apoi tăiați fiecare măr în șaisprezece părți. - Pentru caramel, puneți zahărul într-o cra...

Vezi mai mult >

Sachertorte (desert tradițional austriac)

- Topiți ciocolata la bain-marie și lăsați-o să se răcească. Amestecați untul în vasul de mixare, folosind telul, până devine cremo...

Vezi mai mult >

Pâine țărănească din aluat dospit

- Puneți făină, sarea, condimentele pentru pâine, mierea și semințele de floarea soarelui în vasul de mixare și amestecați. Faceți o mică&nbs...

Vezi mai mult >

Bezele

- Cu ajutorul telului, bateți spuma albușurile împreună cu sucul de lămâie în vasul de mixare. Adăugați zahăr și zahăr vanilat p&a...

Vezi mai mult >

Brioșe

- Aduceți laptele la punctul de fierbere și adăugați sare, zahăr și unt. Amestecați până când s-a topit untul, iar sarea și zahărul s-au...

Vezi mai mult >

Negresă cu ciocolată

- Preîncălziți cuptorul la 160°C cu funcția convecție de aer fierbinte. Ungetț ușor tava de copt și tapetați-o cu hârtie pentru copt...

Vezi mai mult >

Brioșe Chelsea (desert tradițional din Mar...

- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredientelor...

Vezi mai mult >

Bienenstich (prăjitura înțepătura albinei)

- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind cârligul pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredient...

Vezi mai mult >