Image

Clătite cu fructe de pădure și cremă de vanilie

Ingrediente

Pentru clătite:

- 3 ouă

- 500 ml lapte nedegresat

- 90 g făină de secară albă, cernută

- 90 g făină de secară albă, integrală

- puțină sare

- unt pentru prăjire

 

Pentru cremă:

- 200 g brânză de vaci, 10 % grăsime

- 100 g afine și zmeură, proaspete sau congelate

- 1 lingură de zahăr vanilat

- fulgi de migdale

Image
Vanilie Bourbon
Locația ingredientului:

Madagascar

Clasica pentru dulciuri. Pentru rafinamentul preparatelor savuroase.

Image
Zmeura

Face parte dintre soiurile care dau mai multe recolte pe an. Se coace in iulie si din nou in toamna.

Image
Afine

In functie de soi, se coc in iulie sau in august.

Mod de preparare

Pregatiți vasul de mixare și telul. Spargeți ouăle în vas și adăugați jumătate din cantitatea de lapte. Treptat, adăugați făina, amestecând bine și continuu, până se omogenizează. Adăugați restul de lapte și puțină sare.

- Puneți untul în tigaie și coaceți clătitele. Amestecați fructele de pădure cu brânza de vaci și adăugați zahăr vanilat după gust. Crema se servește alături de clătite.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MFQ36465, Mixer de mână, 450 W, Alb

Mixerul dvs. de mână ErgoMixx vă permite să lucrați ușor cu mâini libere.

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Cafè Granita cu desert rafinat de trufe

- Pentru Granita se iau două felii dintr-o portocală și se taie pe jumătate. Apoi restul portocalelor se storc. Se bate smântâna pentru a obț...

Vezi mai mult >

Sufleu de lămâie

- Stoarceți citricele și turnați sucul obținut într-o cratiță în care ați pus circa 50 g de zahăr, apoi fierbeți la foc mic până&n...

Vezi mai mult >

Smoothie de fructe proaspete și ghimbir

- Se spală bine frunzele de valeriană. - Se taie în sferturi para, banana și maracuja și se adaugă în vas. - Se curăță ghimb...

Vezi mai mult >

Mousse au Chocolat

- Tăiați ciocolata în bucăți mici. Dizolvați-o într-un bol de metal pus într-o cratiță cu apă în clocot, împreună...

Vezi mai mult >

Prăjitură acadea cu aspect de confeti

Pentru amestecul de prăjitură: Preîncălzește cuptorul la 180°C. Unge și presară cu făină forma de copt. Pune margarina/untul într-un...

Vezi mai mult >

Tiramisù

- Separați albușul de gălbenuș de la 10 ouă și bateți albușurile până ce capătă consistență. Apoi, puneți gălbenușurile î...

Vezi mai mult >

Carte de rețete SlowJuicer

Fructele si legumele sunt atat de sanatoase deoarece sunt pline de antioxidanti. Acestia sunt substante care reduc inflamatiile din organism si care ince...

Vezi mai mult >

Găluște cu căpșune

- îndepărtați coaja de pe pâinea albă și fărămițați-o fin. - Puneți firmiturile în vasul de mixare împreună cu br&ac...

Vezi mai mult >