Image

Calendar din turtă dulce

Ingrediente

- 500 g zahăr
- 380 ml apă
- 500 g miere de albine
- 50 g amoniac alimentar
- 130 ml apă
- 50 g cuișoare
- 50 g scorțișoară
- 20 g condimente pentru turta dulce
- 4 ouă (marimea M)
- 1000 g făină de grâu tip 405
- 600 g făină întegrală de secară

De asemenea:
- 1 crenguță de copac
- bandă de cadou

Mod de preparare

- Fierbeți zahărul în 380 ml de apă, apoi lăsați la răcit.
- Topiți mierea.
- Dizolvati amoniacul în 130 ml de apă (rece) și bateți ouăle cu restul de condimente până obțineți o spumă.
- Adăugați compoziția cu miere și făină în MaxxiMum pentru frământarea aluatului.
- Rulați aluatul și întindeți pentru 24 de bucăți de turtă dulce.
-Apoi ungeți cu lapte și dați la cuptor la 170° C timp de aproximativ 13-15 minute.

Sfat: Turta dulce va fi mai fragedă dacă veți lăsa aluatul să dospească peste noapte.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MUM9BX5S22 OptiMUM platinum silver Robot de bucătărie multifuncțional

Noul robot de bucătărie OptiMUM, cu design zvelt, elegant. Asigură rezultate perfecte de fiecare dată, cu ajutorul cântarului integrat,...

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Cremă de mere cu biscuiți cu migdale

Crema de mere: - Curățați și scoateți mijlocul merelor. Tăiați bucăți și puneți la foc în apă, vin și scorțișoară până se înmoaie....

Vezi mai mult >

Sufleu de brânză de vaci

- Bateți gălbenușurile cu zahărul pudra până ce compoziția se deschide la culoare și devine cremoasă, apoi răsturnați-o într-un bol...

Vezi mai mult >

Clătite cu fructe de pădure și cremă de va...

- Pregatiți vasul de mixare și telul. Spargeți ouăle în vas și adăugați jumătate din cantitatea de lapte. Treptat, adăugați făina, amestec&aci...

Vezi mai mult >

Smoothie de fructe proaspete și ghimbir

- Se spală bine frunzele de valeriană. - Se taie în sferturi para, banana și maracuja și se adaugă în vas. - Se curăță ghimb...

Vezi mai mult >

Baci (specialitate italienească)

- Rupeți ciocolata în bucăți și topiți-o amestecată cu lapte în bain-marie sau în cuptorul cu microunde. Apoi, amestecați până l...

Vezi mai mult >

Mousse au Chocolat

- Tăiați ciocolata în bucăți mici. Dizolvați-o într-un bol de metal pus într-o cratiță cu apă în clocot, împreună...

Vezi mai mult >

Prăjitură acadea cu aspect de confeti

Pentru amestecul de prăjitură: Preîncălzește cuptorul la 180°C. Unge și presară cu făină forma de copt. Pune margarina/untul într-un...

Vezi mai mult >

Omletă sufleu

- Separați albușul de gălbenuș. Bateți albușurile împreună cu zahărul până capătă consistență. - Apoi, adăugați gălbenușuri...

Vezi mai mult >