Image

Brioșe de ciocolată cu fulgi de ciocolată

Ingrediente

(pentru 15 brioșe mici sau 10 brioșe mari:)

- o formă pentru 15 brioșe mici sau 10 brioșe mari

- 150 g unt

- 170 g zahăr

- 2 ouă

- 1 linguriță de zahăr vanilat

- 100 ml lapte

- 180 g făină

- 2 lingurițe de praf de copt

- 4 linguri de cacao

- 50 g ciocolată neagră, 70% grăsime

- 50 g ciocolată albă

Image
Vanilie Bourbon
Locația ingredientului:

Madagascar

Clasica pentru dulciuri. Pentru rafinamentul preparatelor savuroase.

Mod de preparare

- Preîncălziți cuptorul la 200°C.

- Pregătiți telul și bateți untul împreună cu zahărul pănă devine cremos, apoi adăugați ouăle unul câte unul și amestecați ingredientele până când amestecul se omogenizează. Adăugați laptele și zahărul vanilat și bateți bine timp de câteva secunde.

- Mărunțiti ciocolată neagră și pe cea albă.

- Amestecați făina, praful de copt, cacaua și bucațile de ciocolată și încorporați-le treptat în amestecul de ouă, la viteză inferioară, folosind spiralele pentru frământat.

- Introduceți amestecul în forma de brioșe și coaceți în mijlocul cuptorului timp de aprox. 15 min.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MFQ4020, Mixer de mână, Styline, 450 W, Alb

Mixerul cu teluri FineCreamer și accesorii multifuncționale pentru rezultate rapide

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Biscuiți cu ciocolată

- Puneți toate ingredientele în vasul de mixare. (Untul trebuie scos din frigider cu cel puțin o oră înainte și tăiat în bucăți mi...

Vezi mai mult >

Ruladă elvețiană cu cremă și fructe

- Incălziți cuptorul la 200°C și căptușiți o tavă cu hârtie de copt. - Folosind telul, amestecați ouale, împreună cu apa, za...

Vezi mai mult >

Aluat pentru panettone

- Puneți laptele, drojdia și jumătate din cantitatea de făină în vasul de mixare. Amestecați timp de 2-3 min. folosind spiralele pentru frăm&a...

Vezi mai mult >

Brioșe

- Aduceți laptele la punctul de fierbere și adăugați sare, zahăr și unt. Amestecați până când s-a topit untul, iar sarea și zahărul s-au...

Vezi mai mult >

Sachertorte (desert tradițional austriac)

- Topiți ciocolata la bain-marie și lăsați-o să se răcească. Amestecați untul în vasul de mixare, folosind telul, până devine cremo...

Vezi mai mult >

Prăjitură cu morcov

- Pregătiți discul de răzuire și răzuiți fin alunele. - Curățați morcovii și tăiați-le capetele. - Stoarceți morcovii și amestecați sucul cu z...

Vezi mai mult >

Tort Caprese

- Mărunțiți fin migdalele lăsate în coajă și ciocolata în tocător, folosind discul reversibil pentru răzuire (partea de răzuire finaă....

Vezi mai mult >

Lipie turcească

- Puneți 200 g de făină în vasul de mixare (folosind telul). - Dizolvați drojdia și mierea în apă călduță, apoi adăugați î...

Vezi mai mult >