Image

Brioșe de ciocolată cu fulgi de ciocolată

Ingrediente

(pentru 15 brioșe mici sau 10 brioșe mari:)

- o formă pentru 15 brioșe mici sau 10 brioșe mari

- 150 g unt

- 170 g zahăr

- 2 ouă

- 1 linguriță de zahăr vanilat

- 100 ml lapte

- 180 g făină

- 2 lingurițe de praf de copt

- 4 linguri de cacao

- 50 g ciocolată neagră, 70% grăsime

- 50 g ciocolată albă

Image
Vanilie Bourbon
Locația ingredientului:

Madagascar

Clasica pentru dulciuri. Pentru rafinamentul preparatelor savuroase.

Mod de preparare

- Preîncălziți cuptorul la 200°C.

- Pregătiți telul și bateți untul împreună cu zahărul pănă devine cremos, apoi adăugați ouăle unul câte unul și amestecați ingredientele până când amestecul se omogenizează. Adăugați laptele și zahărul vanilat și bateți bine timp de câteva secunde.

- Mărunțiti ciocolată neagră și pe cea albă.

- Amestecați făina, praful de copt, cacaua și bucațile de ciocolată și încorporați-le treptat în amestecul de ouă, la viteză inferioară, folosind spiralele pentru frământat.

- Introduceți amestecul în forma de brioșe și coaceți în mijlocul cuptorului timp de aprox. 15 min.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MFQ4020, Mixer de mână, Styline, 450 W, Alb

Mixerul cu teluri FineCreamer și accesorii multifuncționale pentru rezultate rapide

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Guglhupf (cozonac tradițional german)

- Amestecați grăsimea și zahărul în vasul de mixare (folosind telul) până când amestecul devine pufos, apoi adăugați gălbenuș...

Vezi mai mult >

Brioșe Chelsea (desert tradițional din Mar...

- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredientelor...

Vezi mai mult >

Brioșe de ciocolată cu fulgi de ciocolată

- Preîncălziți cuptorul la 200°C. - Pregătiți telul și bateți untul împreună cu zahărul pănă devine cremos, apoi adăugați ou...

Vezi mai mult >

Bienenstich (prăjitura înțepătura albinei)

- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind cârligul pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredient...

Vezi mai mult >

Sachertorte (desert tradițional austriac)

- Topiți ciocolata la bain-marie și lăsați-o să se răcească. Amestecați untul în vasul de mixare, folosind telul, până devine cremo...

Vezi mai mult >

Tort cu ricotta (desert tradițional italia...

- Amestecați ricotta cu zăharul și sarea în vasul de mixare, folosind telul, până când obțineți un amestec cremos. - Adăugați z...

Vezi mai mult >

Prăjitură cu morcov

- Pregătiți discul de răzuire și răzuiți fin alunele. - Curățați morcovii și tăiați-le capetele. - Stoarceți morcovii și amestecați sucul cu z...

Vezi mai mult >

Ruladă elvețiană cu cremă și fructe

- Incălziți cuptorul la 200°C și căptușiți o tavă cu hârtie de copt. - Folosind telul, amestecați ouale, împreună cu apa, za...

Vezi mai mult >