Biscuiți cu ciocolată
Ingrediente
- 500 g făină
- 150 g zahăr
- 150 g unt
- 2 ouă
- 1 plic praf de copt
- sare
- 3 linguri de cacao
- câteva linguri de lapte
Mod de preparare
- Puneți toate ingredientele în vasul de mixare. (Untul trebuie scos din frigider cu cel puțin o oră înainte și tăiat în bucăți mici).
- Amestecați toate ingredientele bine cu ajutorul telului. Când se formează biluțe, adăugați puțin lapte până când acestea devin de mărimea unei alune.
- Treceți aluatul prin forma de biscuiți până când obțineti niște biscuiți mici.
- Puneți biscuiții pe o tavă de copt bine unsă și coaceți în cuptor timp de 13 min. la 200°C.
Sfat: atunci când pregătiți o portie dublă, frământați aluatul folosind carligul pentru frământat la treapta 2 de viteză.
Ajutorul perfect pentru rețetă

MUM54251 Robot de bucătărie MUM5 Culoare carcasă alb
MUM5 - un robot de bucătărie puternic şi premiat pentru design - multifuncţional, uşor de utilizat, totul la calitatea excepţională Bos...
Vezi mai mult >Rețete din aceeași categorie
Bienenstich (prăjitura înțepătura albinei)
- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind cârligul pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredient...
Vezi mai mult >Sachertorte (desert tradițional austriac)
- Topiți ciocolata la bain-marie și lăsați-o să se răcească. Amestecați untul în vasul de mixare, folosind telul, până devine cremo...
Vezi mai mult >Pâine țărănească din aluat dospit
- Puneți făină, sarea, condimentele pentru pâine, mierea și semințele de floarea soarelui în vasul de mixare și amestecați. Faceți o mică&nbs...
Vezi mai mult >Brioșe
- Aduceți laptele la punctul de fierbere și adăugați sare, zahăr și unt. Amestecați până când s-a topit untul, iar sarea și zahărul s-au...
Vezi mai mult >Prăjitură cu morcov
- Pregătiți discul de răzuire și răzuiți fin alunele. - Curățați morcovii și tăiați-le capetele. - Stoarceți morcovii și amestecați sucul cu z...
Vezi mai mult >Prăjitură cu brânză în stil suedez
- Amestecați toate ingredientele pentru blat în vasul de mixare, folosind spiralele pentru frământat. Când compoziția este omogenă, sco...
Vezi mai mult >Brioșe Chelsea (desert tradițional din Mar...
- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredientelor...
Vezi mai mult >Gogoși tiroleze
- Puneți laptele călduț în vasul de mixare împreună cu 100 g de făină și drojdia. Amestecați folosind cârligul pentru fr...
Vezi mai mult >