Image

Mentiuni legale

Notificări legale ale Bosch Group (Bosch)

© Copyright

Toate drepturile rezervate. Textele, imaginile, elementele grafice, sunetul, animaţiile, clipurile video şi plasarea acestora pe site-urile Bosch sunt protejate de legea privind drepturile de autor şi de alte legi. Conţinutul acestor site-uri nu poate fi copiat, publicat, modificat sau pus la dispoziţia terţilor în scopuri comerciale. Unele site-uri Bosch conțin și imagini care sunt protejate de drepturile de autor ale terților.

 

Drepturi de marcă și de licență

Cu excepția cazului în care se specifică altfel, toate mărcile comerciale de pe site-urile Bosch sunt mărci înregistrate. Aceasta se aplică în special mărcilor, plăcuțelor de identificare, siglelor și emblemelor companiei. Mărcile și elementele de design utilizate pe site-urile noastre de Internet sunt proprietatea intelectuală a Robert Bosch GmbH, Germania.

 

Proprietatea intelectuală conținută în site-urile Bosch, precum brevete, mărci și drepturi de autor, este protejată. Acest site nu acordă nicio licență pentru utilizarea proprietății intelectuale a Bosch-Gruppe (Bosch) sau terților.

 

Limitarea responsabilității

Acest site a fost făcut cu cea mai mare grijă posibilă. Cu toate acestea, corectitudinea și acuratețea informațiilor pe care le conține nu poate fi garantată. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru daune directe sau indirecte ca urmare a utilizării acestui site, cu excepția cazurilor în care daunele respective sunt cauzate cu intenție sau din neglijența gravă a Bosch.

 

Soluționarea online a litigiilor în conformitate cu prevederile Articolului 14, Secțiunea 1 a Regulamentului ODR: Comisia Europeană pune la dispoziție o platformă pentru soluționarea online a litigiilor (OS), ce poate fi accesată prin intermediul site-ului https://ec.europa.eu/consumers/odr/.